Umíte udělat opravdu pěkné, a hlavně přehledné webové stránky? Pokud ano, tak to je skvělé, protože v dnešní době je nejlepší, když člověk umí udělat webové stránky. V dnešní době se to vlastně od člověka také očekává. Protože lidé, když umí zacházet opravdu dobře s počítačem, tak můžou také najít opravdu skvělé zaměstnání. Já sama jsem toho opravdu živým důkazem. Ještě před nedávnem jsem vůbec neuměla zacházet s počítačem. Pro mě to byla opravdu velká katastrofa. Protože jsem měla najitou takovou krásnou práci, kde jsem chtěla pracovat.

Znáte webové stránky?

Bohužel mě tam nevzali, protože jsem neprošla tím, že jsem neudělala žádné počítačové testy. Neuměla jsem také udržovat webové stránky. A povím vám, že mě to moc mrzelo. Opravdu mě to naštvalo, nevzali mě do zaměstnání jenom kvůli tomu, že neumím dobře zacházet s počítačem. Tak jsem si řekla, že je to docela škoda. Nakonec to dopadlo tak, že moje kamarádka mi doporučila jeden počítačový kurz. Sice to stálo docela hodně peněz, ale řekla jsem si, že když chci mít dobré zaměstnání, že se budu muset naučit také zacházet s počítačem. Navíc si myslím, že když člověk bude umět zacházet s počítačem velmi dobře, že své zaměstnání vlastně povýší na vyšší úroveň a tohle by se líbilo asi každému.

Práce s počítačem je náročná.

Proto jsem si řekla, že budu finance obětovat a půjdu do počítačového kurzu a udělala jsem dobře. Moje kamarádka mi řekla, že také umí dobře zacházet s počítačem. Moje kamarádka také umí udělat webové stránky. Vy byste dokázali udělat přehledné webové stránky? Pro někoho je to jednoduché. Pro někoho to je zase velice složité a také náročné. A tak jsem si řekla, že v tomhle kurzu budu pokračovat. Nakonec jsem se opravdu naučila udělat webové stránky. Musím říct, že je to prima. Také potom mohu kamarádce pomáhat s její home office. Tam také pracuje s webem.