Někdy jsem přemýšlela, že ten náš život je opravdu velice zajímavý. Když se opravdu podíváme na ten náš život, tak je opravdu zajímavý, protože jsem si kolikrát říkala, že je zvláštní, že to jsme, že prožíváme takový život, který prostě máme. U někoho se dějí velice zajímavé věci, u někoho se stane havárka, někdo žije celý život bez havárky a je zdravý, někdo zase je nemocný. Opravdu mi připadá, že každý člověk žije úplně jinak, každý má svoje představy, každý má svoje zájmy a opravdu si myslím, že opravdu ten, kdo chce žít ten lepší život, ten si ho prostě sám musí udělat. Politici mají plno peněz, lidé na to nadávají.

Notebook

Ale na druhou stranu i my, když nejsme politici, tak můžeme přece mít vyšší plat. Rozhodně si myslím, že když si najdeme třeba jinou práci nebo můžeme mít více práce, tak samozřejmě i my můžeme mít ten vyšší plat. Například, když budeme mít dvě práce, tak si myslím, že rozhodně se nám ten plat zvýší. Samozřejmě je jasné, že není dobré, když zase budeme přepracovaní a unavení, a i to není pro naše zdraví dobré, ale na druhou stranu, pokud to zvládnete a ta práce nebude zase až tak náročná, tak si myslím, že si můžeme i krásně přilepšit.

Notebook

Rok od roku se platy zvyšují a samozřejmě si myslím, že to není zase až tak hrozné, protože si myslím, že s tím i člověk vyjde, pokud má opravdu i ty dvě práce. Pokud nemáte dvě práce a sotva vycházíme, tak také je potřeba, abyste i vy sami na sobě něco změnili, aby opravdu se změnilo to, že budete mít více peněz. Potom uvidíte, že si opravdu nebudete ani tolik stěžovat, protože opravdu, když si člověk stěžuje, tak tím člověk ničeho nedocílí. My musíme konat, abychom dosáhli vyššího platu. A věřte, že když budete chtít, tak opravdu ten vyšší plat budete mít. A rozhodně si nebudete tolik stěžovat. Je to rozhodně zaručené. Věřte, že když uděláte něco pro sebe, tak se vám bude i více dařit.